Våre Timer

Vår timeplan er satt sammen av tre forskjellige timer; CrossFit, Svett! og Pump!  

 

CrossFit 

Denne timen er for alle som har vært gjennom et CrossFit Nybegynnerkurs! Den vil ha en varighet på 1 time og det vil være 12 plasser. 

Timer vil inneholde elementer som gymnastikk, kondisjon og vekttrening, i tillegg til å ha fokus på individuell ferdighetsutvikling og progresjon innenfor alle disse områdene.

CrossFit-timene vil bli satt opp med tre ulike nivåer. Dette gjør at alle våre medlemmer vil kunne delta, uavhengig av om du akkurat har fullført nybegynnerkurs eller om du er en erfaren CrossFit-utøver. Dette håper og ønsker vi at skal bringe medlemmene våre tettere sammen, i tillegg til å inkludere nye medlemmer i vårt treningsmiljø så fort som mulig. 

 

Svett!

Denne timen er for alle! Den vil ha en varighet på 45 minutter og det vil være 12 plasser. 

Svett! vil ha stort fokus på kondisjon og svettefaktor, med noen elementer fra styrketrening, som dumbbells, kettlebells eller lignende. På disse timene vil vi ha fokus på høy intensitet, og ikke minst; det å ha det gøy! 

 

Pump!

Denne timen er for alle! Den vil ha en varighet på 45 minutter og det vil være 12 plasser på timen. 

Her vil hypertrofi, altså det å bygge muskelvolum, være i fokus. Vi ønsker å ta den standard «bodybuilder»-rutinen og sette CrossFit-preg på den, slik at timen blir gøyere og mer tilgjengelig for alle! Resultatet vil likevel bli det samme; en god Pump!

 
 
 
Silje box.JPG