Morten Tveit

Alder: 32 

Bakgrunn: 

Jeg har drevet med friidrett og sprint fra år 2000-2005. Deretter tok jeg 3 år med avbrekket pga militær tjeneste. Jeg tok opp igjen friidretten når jeg studerte i Sogndal og satset da på 800 meter baneløp. Fra 2008-2012 satset jeg på denne distansen for fult og var med i konkurranser både her i Norge og i USA. I tillegg til en del motbakkeløp og landevegsløp. Mitt første møte med CrossFit som treningsform var når jeg søkte på jobb som personlig trener i USA. Jeg blei bitt av basillen og var med på en del konkurranser der samt tok CF Level 1 og mobilitet sertifiseringen. Har jobbet som CrossFit instruktør sida 2014 og personlig trener sida 2013. 

 

Hvorfor CrossFit: 

Grunnen til at jeg liker CrossFit så godt er på grunn av alle mulighetene denne treningsformen gir. Du har det sosiale på den ene siden som er kjennemerket til CrossFit. Og du har det ukjente som er både spennende og bringer deg ut av komfortsonen din. I tillegg er det en kombinasjon av styrke, utholdenhet og teknikk som gjør denne treningsformen utfordrende for alle. 

 

Hvorfor trene hos CrossFit IL: 

Fordi vi er opptatt av å kunne ta vare på deg som medlem og ønske alle nivåer hjertelig velkommen. Vi er opptatt av å kunne levere kvalitet og har trua på det produktet vi leverer.  På CrossFit timene våre har vi lagt opp til at en skal kunne utfordre alle om du er utrent eller godt trent.  Ta turen innom for en hyggelig prat og for å se kor flott CrossFit boxen vår er.  

DSC03961 (1).jpg
Mu morten.png