top of page

Rebecca Teigland 

Bakgrunn: Jeg har hele livet drevet med ulike idretter, både på lag og individuelt. Det har alltid vært viktig for meg å ha en idrett å drive med som gir mulighet for utvikling, mestring, et sosialt felleskap og tilhørighet. I 2014 prøvde jeg CrossFit for første gang og jeg forstod fort at dette kom til å bli min nye treningsform som kunne stimulere alle områder som var viktig for meg med en idrett. Motivasjonen for å lære mer om treningsformen vokste raskt, og jeg meldte meg derfor på personlig trener studiet og CrossFit-L1. Jeg har alltid vært glad i å veilede og hjelpe andre mennesker til å nå sine mål. Etter hvert som egen kunnskap og erfaringer utviklet seg var jeg ikke i tvil om at jeg ønsket å bidra til å gi andre mennesker samme positive opplevelsen av CrossFit som jeg selv hadde. Jeg startet derfor som CrossFit instruktør i 2018. Siden da har jeg jobbet deltid som CrossFit instruktør og trives svært godt med det.

I tillegg til å være instruktør og PT på InnerLimit jobber jeg også som ergoterapeut/jobbveileder i arbeidsrettet rehabilitering. Muligheten til å veilede andre mennesker i prosessen av å nå et mål oppleves som svært givende og meningsfullt for meg.

 

Hvorfor CrossFit: Etter flere år med CrossFit er jeg fortsatt like motivert, fordi det alltid er nye mål å strekke seg etter. Jeg opplever mye mestringsfølelse på trening, spesielt når jeg får til noe nytt. CrossFit er i tillegg veldig sosialt og inkluderende, og har ført til mange nye vennskap. Jeg opplever å være er en del av et treningsmiljø hvor vi hjelper, motiverer og heier på hverandre. I tillegg er treningsformen veldig funksjonell, og bidrar til at man er bedre rustet til å møte alle fysiske utfordringer hverdagen måtte by på.

 

Hvorfor velge InnerLimit CrossFit? Hos oss er det plass til alle medlemmer uavhengig av treningsbakgrunn, utgangspunkt og forutsetninger. Vi tilpasser øvelser og intensitet til ulike nivå for å imøtekomme hver enkelt sitt behov. Du vil hos oss bli en del av et sosialt og inkluderende treningsmiljø.

bottom of page