top of page

Morten Tveit

Eg kjem frå ei lita bygd i Hardanger og har vert interessert i fysisk aktivitet sida eg var liten. Etter tre år i forsvaret valgte eg å begynne på min første bachelorgrad  innanfor fysisk aktivitet og helse i Sogndal. Da eg studerte i Sogndal  gjekk fritida mi til styrketrening og løping.

I 2011 dro eg til USA for å studere og for å satse på friidrett. I løpet av tiden i USA tok eg min andre bachelorgrad innenfor sport management, samt at eg fekk jobb som personlig trenar på Golds Gym. Det var da eg fekk øyna mine opp for CrossFit. Blei fort hekta på treningsformen og deltok etter hvert på en rekke konkurranser. Eg tok og diverse CrossFit-kurs som blant annet Level 1 og Mobility. 

Da eg kom tilbake til Norge fortsatte eg som personlig trenar, og fekk jobb som instruktør i ein CrossFit box i Bergen. Har med tiden opparbeidet meg mykje god erfaring både som instruktør, føredragsholder, kursholder og personlig trenar. Min visjon er å hjelpe deg til å kunne fungere betre i kvardagen og til å få eit langt og kosligt liv.

 

Min grunnleggende treningsfilosofi er å finne ein treningsmetode for den enkelte som er både gøy, gir resultater og er funksjonell. 

Morten PT.JPG
Mu morten.png
bottom of page