top of page

Lasse Slengesol

Alder: 28år

Bakgrunn:

Mitt første møte med treningsformen CrossFit var i 2011. Jeg forstod raskt at dette var treningsformen for meg. Jeg merket at CrossFit også hadde positiv effekt på mine andre hobbyer som blant annet ski, klatring og paragliding. Etter hvert som tiden gikk, vokste også min interesse for å trene andre. Jeg har funnet min store lidenskap i det å være CrossFit-instruktør! Jeg elsker å være en del av menneskers utvikling, og å hjelpe dem med å nå sine mål. I dag har jeg undervist godt over 1000 CrossFit-timer, og er sertifisert Level 1 og Level 2 CrossFit-instruktør.

 

Hvorfor Crossfit:

CrossFit er først og fremst en svært inkluderende og sosial form for trening. Treningsformen er variert, utfordrerne og man har alltid et nytt mål å strekke seg etter. Dette gjør at man ikke blir lei eller utlært. Jeg tror dette er mye av grunnen til at CrossFit er blitt så populært.

Hvorfor velge InnerLimit CrossFit?

På InnerLimit CrossFit jobber vi for å laget et positivt treningsmiljø hvor aller føler seg velkommen og inkludert. Vi har bygget opp våre timer med fokus på at alle deltagere får den oppfølging de trenger, og instruktørene våre vil hjelpe hvert enkelt medlem mot å nå sine mål.

DSC05608 (1).jpg
bottom of page