top of page

CrossFit Junior

Vi starter opp med nytt kurs i januar.

 

Treningen følger skoleruten, og vil gå fra uke 2-24 (oppstart 12.januar). 
CrossFit Junior er et tilbud for aldersgruppen 10-13 år.

Det er totalt 12 plasser i gruppen. Det må være minimum 8 påmeldte før oppstart. 

Treningstid: Torsdager kl 17-18 

 

Hva går treningen ut på?
Timene bygges opp med varierte og funksjonelle øvelser, og gir en grunnleggende innføring i teknikktrening for en rekke styrke- og kroppsvektøvelser. Treningsformen utfordrer og utvikler elementer som mobilitet, styrke, balanse, utholdenhet og koordinasjon. Barna vil variere mellom å jobbe individuelt og å samarbeide i team. Instruktør vil jobbe for å skape et inkluderende treningsmiljø for barna med fokus på at trening skal være gøy og motiverende. 

 Det vektlegges fokus på trygg og hensiktsmessig bevegelse som er overførbart til dagliglivet eller andre aktiviteter. Med denne varierte og allsidige treningsformen vil alle barna finne noe de liker, og opplever mestring i. 

 

Hvorfor velge CrossFit junior?
Målet er at CrossFit junior skal bidra til å bygge et grunnlag for en sunn livsstil og god helse. Ved å oppleve mestringsfølelse av å få til nye ting kan det gi økt selvtillit. Da treningen er variert og allsidig bidrar det både til å unngå ensidig belastning, samt at barna kan få økt motivasjon til fysisk aktivitet og ikke går lei. Treningsformen er fin alene, eller som et supplement til andre idretter. 

 

Spørsmål kan henvendes til rebecca@innerlimit.no.

Gleder oss til oppstart i Januar. 

bottom of page